Hirdetés

Óriási változás jön a Razernél



|

A gyártó rövidesen új színekben kínálja a perifériáit, vagyis többé nem csak fekete-zöldben lesznek kaphatóak a Razer termékek.

Hirdetés

A Razer bejelentette, hogy hamarosan két új színben teszi elérhetővé egyes perifériáit, vagyis többé nem csak fekete-zöldben lesznek Razer termékek kaphatóak. 

Hirdetés

Az új színeket a higanyfehér és a kékesszürke árnyalatok jelentik (alapvetően fehér és szürke). Az új színek elsőként a Blackwidow X Chroma mechanikus billentyűzethez, a Kraken 7.1-es headsethez, a Lancehead TE egérhez és az Invicta egérpadhoz lesznek elérhetőek. 

Természetesen a perifériák harisnyázott kábelei mind ugyanolyan színt kapnak, mint maga az eszköz. 

A különbség mindössze a színben mutatkozik majd meg, vagyis tudásban és vételárban nem tapasztalunk majd eltérést. Ugyanakkor a fehér Invicta egérpad valamivel gyengébb teljesítményt nyújthat, hiszen az egerek szenzorai általában jobban működnek a sötét felületeken. 

A Razer Blackwidow X Chroma billentyűzet új színvariációi egyelőre csak az amerikai kiosztású modellhez lesznek kaphatóak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.