Hirdetés

Ebbe a gamergépbe beépített Xbox One-t vagy PS4-et is kérhetsz



|

Az Origin PC megint alkotott, az új Big O számítógépébe Xbox One vagy PlayStation 4 konzol is fér.

Hirdetés

Néha nehéz választani a PC és a konzol között, ha játékról van szó. Amúgy meg miért is kellene? Az Origin PC elvitte a 2020-as CES-re a Big O gamergépét, amely 2500 dollártól indul ugyan, de akár Xbox One S vagy PlayStation 4 is beépíthető a gépházba. Eredetileg három jelenlegi konzolt is bepakolt a Big O-ba a gyártó, de változtatott az eredeti koncepción egy könnyebben eladható kivitel érdekében. A PC-nek és a konzolnak egy egyedi, kétkamrás Corsair Crystal Series 280X ház ad otthont, amelybe integrálták a konzolban lévő hardvert (vagyis szétszedték, és beépítették), nem csak magát a konzolt rakták be a házba. 

Hirdetés

Mindkét kamrát ugyanaz a vízhűtés gátolja meg a túlmelegedésben, és erre szükség is van. Maga a PC ugyanis legjobb esetben AMD Ryzen 9 3900X vagy Intel Core i9-9900K processzorral, GeForce RTX 2080 Ti grafikával és 32 GB RAM-mal kérhető. A konzolokba kérhető nagyobb SSD, valamint belső videorögzítést segítő kártya is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.