Hirdetés

Örülhetünk, hogy késett a Vega



|

Az AMD szerint a késésre szükség volt, csak így garantálhatják, hogy a gamerek számára megfelelő mennyiségben álljon rendelkezésre az új videokártya.

Hirdetés

Több verzióban futott be az AMD Radeon RX Vega videokártyája, és sokak szerint már nagyon ideje volt az érkezésének. Egy interjúban Chris Hook most arra is kitért, hogy mi áll a késés hátterében. 

Hirdetés

A jelek szerint az AMD kellően nagy készletekkel akarja elárasztani a piacot, amikor a forgalmazás megkezdődik. Ennek köszönhetően a nagyteljesítményű architektúrára építő grafikus vezérlőből lesz annyi a boltokban, hogy a gamereknek is jut. 

Az AMD szeretné, ha a bányászőrület és az emiatt kialakult nagy kereslet nem okozna gondokat, elvégre jó eséllyel a bányászok is lecsapnak majd az új AMD videokártyára. A megfelelően nagy készletek miatt azonban a gamereknek is bőven jut majd belőle, az AMD számára pedig ez volt az elsődleges. 

Ezzel egyszerre így arra is van esély, hogy a megjelenés után rövid időn belül nem szökik az egekbe az újdonságok vételára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.