Hirdetés

Ősszel támadnak az első 6-magos Core i5 és i7 CPU-k



|

Az Intel dobozképei megerősítették, hogy lesznek 6-magos asztali CPU-k a nyolcadik-generációban.

Hirdetés

Az Intel első nyolcadik-generációs processzorai kisebb meglepetésre nem Coffee Lake chipek, hanem a 4-magos, laptopokba szánt Kaby Lake-R processzorok. A nyolcadik-generáció azonban asztali fronton is támad, idén ősszel. 

Hirdetés

Az új Core i5-ös és Core i7-es modellek dobozképei megerősítették, hogy tényleg jönnek a 6-magos asztali CPU-k. 

Azt gyanítjuk, hogy ezek már a Coffee Lake vonalat képviselik majd, de a Kaby Lake-R okozta meglepetés miatt nehéz lenne biztosat mondani. 

A Core i7-es CPU doboza utal rá, hogy a chip támogatja a HyperThreadinget, és így a 12-szálas multitaskingot. A Core i5-nél ilyen felirat nincs, de a pletykák nem is említettek ilyesmit a Core i5-8400 és a Core i5-8600K chipekhez. 

Adott lesz ugyanakkor az Intel UHD Graphics 630, de valószínűleg csak az Intel HD Graphics 630 kap új nevet. Támogatott lesz továbbá az Intel Turbo Boost 2.0, az Intel Smart Cache, az Optane memória, a kétcsatornás DDR4 és a 300-as szériás alaplapok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.