Hirdetés

Összerakott egy saját Nintendo Switch-et a Lenovo



|

A Lenovo LaVie Mini prototípusa alapvetően egy olyan kéziszámítógép, ami a Nintendo Switch-et idézi.

Hirdetés

A Lenovo a 2021-es CES alkalmából villantott egy új prototípust, amelynek a neve LaVie Mini. Ez a kéziszámítógép egyelőre csak koncepció, azonban hamar siker lehetne, hiszen a Nintendo Switch-re emlékeztet. Ennek megfelelően oldalra lecsatolható kontrollerek kerültek, a dokkoló tévéhez tud csatlakozni, maga a gép pedig hordozható. 

Hirdetés

Milyen jellemzői vannak ennek az érdekes prototípusnak? 8 hüvelykes, WUXGA felbontású érintőpanelt kapott (1920 x 1200), 256 GB-os SSD-t és tizenegyedik-generációs Intel Core i7 mobilchipet építettek bele. Ezen felül Iris Xe Graphics és 16 GB RAM fér még a borítás alá. 

Érdekesség, hogy nem csak a Lenovo szeretne egy Nintendo Switch-et PC-s kivitelben - az Alienware például tavaly mutatott egy UFO koncepciót, azóta sincs fejlemény a projekt kapcsán. A CES-en a Razer is előhúzott egy hordozható gamerkütyüt a kalapból, az androidos mobilból csinál konzolszerűséget. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.