Hirdetés

Öt látványos Game Pass-játék, amivel megnézheted, mit tud a PC-d



|

Beújítottál egy PC-t, de nem tudod, mivel próbáld ki először? Ajánlunk pár játékot, amikkel érdemes, és amiket mindössze 300 Ft-ért legálisan letölthetsz.

Hirdetés

Mind ismerjük a gépújítás örömét; akár egy teljesen új masinát vásároltunk, akár csak egy komponenst cseréltünk, tudjuk, hogy új lehetőségek nyílnak meg előttünk. Olvashatunk persze teszteket az új kártyákról, processzorokról, de az az igazi, amikor saját magunk tapasztalhatjuk meg, mennyivel jobb élményt ad egy játék, ha megfelelő hardvert pakolunk alá. 

Ugyanakkor az is érthető, ha épp most adtál ki több százezret, és nem szívesen költenél még néhány tízest játékokra. Ilyenkor nem kell kifogásolható módszerekhez nyúlnod, hiszen ott az Xbox Game Pass, ami több száz játékot kínál fix havidíjért cserébe: most épp 3 hónapra csak 300 Ft (összesen, nem havonta), ami tényleg, igazán nem sok érte. A kínálatban sokféle játék található, és mi most kiválasztottunk ötöt, ami erős gépeken tényleg jól mutat, de középkategóriás masinákon is szépen fut.

Hirdetés

Microsoft Flight Simulator

Bár a konzolok megjelenését követően a legtöbb műfaj azokon is megjelent, a stratégiai játékok és a szimulátorok többnyire megmaradtak a PC-seknek. A Microsoft Flight Simulator új része is Windows 10-en mutatkozott be először, hatalmas sikert aratott 2020-as megjelenésekor, és tényleg elképesztően részletes, bámulatos lett. Bejárhatjuk az egész világot óriási, élethűen lemodellezett repülőgépekben ülve, gyönyörködhetünk az alattunk elterülő tájakban, kikapcsolódhatunk és átadhatjuk magunkat az egyedi élménynek. 

Forza Horizon 4

A Forza sorozat mindig is arról volt híres, hogy a kiváló vezetési élményt lenyűgöző látvánnyal párosítja, ami a lazább, nyílt világú versenyzésre összpontosító Horizon alsorozatra kiemelten igaz. A Forza Horizon 4-ben úticélunk Nagy-Britannia, ahol változó évszakok teszik próbára képességeinket, miközben több száz autó valamelyikét próbáljuk az úton tartani. A tartalom mennyiségére sem lehet panasz, akár több mint 100 órát is eltölthetünk, pláne akkor, ha a Game Passben található alapjáték mellé a külön, előfizetőként kedvezménnyel megvásárolható kiegészítőket is beszerezzük: a Fortuna-sziget egy látványos új helyszínre vezet minket, míg a LEGO Speed Championsben egy LEGO-elemekkel felturbózott tájat rombolhatunk szét.

Gears 5

Akit a járműveknél jobban vonz az akció, a Gears 5-tel tegyen egy próbát. A Gears of War sorozat legfrissebb fővonalbeli részének izgalmas sztorit kínáló egyjátékos kampányában Kait Diazt kísérhetjük el egy kalandra (akár két pajtásunk kíséretében), melynek során ocsmány idegeneket lőhet és fűrészelhet szét, a PvP többjátékos módban más játékosokkal vehetjük fel a harcot, míg a PvE módban barátainkkal együtt próbálhatunk a lehető legtovább életben maradni. A Game Pass az alapjátékon túl a Hivebusters kiegészítőt is tartalmazza.

Control

A Remedy Entertainment a Max Payne és az Alan Wake után egy minden szempontból különleges játékkal állt elő, mely ráadásul az egyik első olyan, ami remekül kihasználja az RTX-es kártyák ray tracing támogatását. A Control főszereplője Jesse, akit egy szürreális létesítmény élére neveznek ki, és különböző természetfeletti események zajlanak körülötte. A harcot átalakuló pisztolyát és különleges képességeit használva veheti fel. Izgalmas történet, sajátos játékmenet és varázslatos környezet vár mindenkire.

The Outer Worlds

Ha a mély, történetközpontú és több tíz órányi kalandot kínáló szerepjátékokat előnyben részesíted, a The Outer Worlds minden bizonnyal tetszeni fog. Az RPG-k veteránjának számító Obsidian Entertainment játékában az űrben indulhatunk küldetésre, utunk során számos különböző fajjal találkozhatunk, új karaktereket ismerünk meg, kemény összetűzésekbe kerülünk, és persze folyamatosan fejlődünk.

Ezek mindegyikét és még több mint 300 játékot korlátlanul játszhatsz Game Pass előfizetéssel - ne hagyd ki a mostani akciót! További részleteket arról, hogy mit kínál még a Game Pass, ezen cikkünkben találhatsz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.