Hirdetés

Pár nap alatt lekörözte a G.Skill a Corsairt



|

A G.Skillnek is van 32 GB-os DDR4-es memóriacsomagja, és immáron ez a leggyorsabb a világon.

Hirdetés

Manapság nehéz dolog megtartani egy-egy rekordot, a bravúrokat hamar elfelejtjük, hiszen nagy a dömping, mindenki igyekszik állandóan valami újjal, jobbal, gyorsabbal, erősebbel szolgálni. A Corsair nemrég bemutatta a világ leggyorsabb kétcsatornás, 32 GB-os DDR4-es memóriacsomagját, hogy aztán néhány nap elteltével most a G.Skill rálicitáljon

Hirdetés

A 32 GB-os (4 x 8 GB) kitek mezőnyében ugyanis a világ leggyorsabbja cím immáron a G.Skill Trident Z kitjéhez fűződik, amely 4400 MHz-es órajellel és CL19-19-19-39-es időzítésekkel dolgozik. A kétcsatornás csomag persze ezúttal is Samsung alkatrészekre építkezik. 

A G.Skill egyébként is szeret állandóan rekordokat dönteni, de a nyolcadik-generációs Intel Core processzorok és a Z370-es lapkakészletű alaplapok óta igyekeznek még sűrűbben jelentkezni valamilyen villámgyors memóriával, amit eddig még senki sem láthatott. 

Az eredményeket egy ASUS ROG MAXIMUS X HERO alaplappal és egy Intel Core i7-8700K processzorral hitelesítették. 

Az extrém tuningbajnokokat is kiszolgáló kit természetesen támogatja az Intel XMP 2.0 profilokat is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.