Hirdetés

Javítsd meg velünk a mobilodat!



|

A PC World magazin márciusi számából kiderül, hogy miként varázsolhatod újjá otthon mobilodat egyszerűen és olcsón. A lap mellé napjaink egyik legjobb jelszómenedzserének Prémium kiadását is ajándékba adjuk.

Hirdetés

Határtalan öröm, amikor valamit, ami sajnálatosan elromlott, sikerül megjavítani - vallja szinte minden technikus és mérnök. Ez különösen igaz az okostelefonokra, amelyek ráadásul nagyon bonyolult remekművek. Egészen kis helyre rengeteg komponenst zsúfolnak bennük össze a tervezők, és miután a felhasználói igény az egyre könnyebb, mégis egyre erősebb készülékek irányába mutat, az egyszerű javíthatóságot hamar fel kellett áldozni. Szerencsére azonban nincs minden veszve, kellően alapos felkészülés után akár te magad is megjavíthatod halottnak hitt mobiltelefonodat - ebben segítünk legújabb PC World magazinunkkal, amelyben összegyűjtöttük mindazon javítási lehetőségeket, amelyeket otthon te is elvégezhetsz.

Friss magazinunkban emellett kiemelten foglalkozunk a hálózatépítéssel. Piacon elérhető routerekkel teszteltük többek között a Wi-Fi 6 szabvány képességeit, utánanéztünk, hogy hazánkban melyek azok a frekvenciák, amelyeket aktívan használunk, miként lehet egy virtuális számítógépet bérelni, illetve, hogy miként épül fel egy modern okosotthon.

Szoftveres rovatunkban pedig bemutatjuk napjaink legjobb vírusirtóit és jelszómenedzsereit, megmutatjuk, hogy miként lehet használni az Nvidia cloud gaming szolgáltatását, hogy mi mindenre képes az alaptudásán felül a Google Maps és hogy miként aktiválhatod te is a Windows operációs rendszerek betonbiztos fájlvédelmét.

A márciusi magazinunk mellé az ingyenes vírusvédelmi kódokon (ESET, G Data) felül ajándékba adjuk a Sticky Password jelszókezelő egy éves Premium licencét, a Warhammer: The End Times - Vermintide PC-s játék Steam kulcsát, valamint a legújabb Android Superguide magazinunkat is.

Hirdetés

További témáink részletesen:

Nintendo-Switch tippek

Hazánkban is népszerű a Nintendo hordozható konzolja, amely az elmúlt hónapok során sokat fejlődött. Mutatunk néhány trükköt, amelyekkel a maximumot hozhatod ki az eszközből.

Melyik a legjobb vírusirtó?

Több éves hagyományuknak megfelelően ismét egymásnak eresztettük napjain legjobb végpontvédelmeit szigorú objektív szempontok - értsd: számok - alapján. Meglepő eredményt kaptunk.

Egértörténelem

Számtalanszor megpróbálták már leváltani valami sokkal modernebb perifériára, de a számítógépes egerek már 54 éve a legprecízebb digitális navigáció eszközei.

Adatzabáló programok

Néhány app képes a háttérben felemészteni adatforgalmi keretedet, megnéztük, hogy a top alkalmazások közül melyekre érdemes e téren is odafigyelned.

A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazinok a szoftvereket is tartalmazó változatnál érhetőek el). Ha pedig belelapoznál a magazinunkba, látogasd meg a Facebook galériánkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.