Hirdetés

Pici gépekbe tökéletes lehet a Gigabyte-féle GeForce GTX 1630



|

Persze azt még mindig nem tudjuk, mikor is jelenhet meg a piacon az Nvidia új, belépőszintű videokártyája.

Hirdetés

Az őszi szezon nagy durranása lehet az RTX 40-es széria, amely kapcsán elég vad pletykákat olvashattunk már korábban, és ha igazak a hírek, akkor bivalyerős és meglehetősen drága hardverekkel készül az Nvidia.

Azonban látszólag a gyengébb teljesítményt igénylő felhasználókra is gondolnak a zöldek, így még az új csúcskategória befutása előtt megérkezhet egy szerényebb darab, a GTX 1630.

Hirdetés

A Eurasian Economic Commission, vagyis az EEC oldalán megjelent információk szerint a belépőszintet képviselő videokártyából a Gigabyte is elhozza majd a saját verzióit, amelyek várhatóan kényelmesen elférnek majd egy kisebb, mini-ITX-es konfigurációban. Az első variáns a GV-N1630OC-4GB lehet, ami valószínűleg egyetlen ventilátorral rendelkezhet majd. A másik a GV-N1630OC-4GL, a harmadik pedig a GV-N1630D6-4GL, amelyek low profile-os alternatívák lehetnek.

Nyilván nagyon sok még a kérdőjel az Nvidia állítólagos újdonsága körül, és a fenti infókat is megfelelően kell kezelni, de talán hamarosan már hivatalos részletek birtokában kezdhetjük el félretenni a pénzt a videokártyára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.