Hirdetés

Pihekönnyű egeret mutatott be a Razer



|

A Razer Viper V2 Pro versenybe száll a legjobb vezetnék nélküli egér titulusért.

Hirdetés

A Razer célba vette az e-sportok világát azzal a szándékkal, hogy győzelemhez segítse a profi játékosokat. A gyártó ezúttal egy ultrakönnyű és a legújabb technológiákat felvonultató egeret mutatott be: a Viper V2 Pro a Viper széria hagyományait folytatva elhozza a vezeték nélküli egerek új generációját és teszi mindezt úgy, hogy általa mutatkozik be a Razer vadonatúj optikai érzékelője is. 

A Razer Viper V2 Pro mindösszesen 58 grammot nyom, továbbfejlesztett Optical Mouse Switches Gen-3 optikai egérkapcsolókkal rendelkezik és elhozza az új Focus Pro 30K optikai érzékelőt. A vezeték nélküli gameregér hivatásos e-sport versenyzők visszajelzései alapján készült, ennek köszönhetően a Viper Ultimate-nél több mint 20 százalékkal könnyebb lett és többet bír az akkumulátora is.

Hirdetés

Jimmy "Marved" Nguyen, az OpTic Gaming Valorant játékosa - aki a prototípust használva bajnokságot is nyert - a következőket nyilatkozta vele kapcsolatban:

"Azt hiszem, ezt az egeret nekem készítették. Az alakja és a súlya tökéletes a kezemben, úgy érzem, mintha a testem természetes meghosszabbítása lenne. Semmihez sem hasonlítható."

A Viper V2 Pro legnagyobb újítása viszont nem a jelentéktelen tömege vagy az akkumulátor-üzemideje, hanem az optikai érzékelője, amely az egér részeként mutatkozik be. A Focus Pro 30K a Razer szerint 99,8%-os teljes felbontási pontosságot képes elérni, és olyan mesterséges intelligencia által támogatott funkciókkal vértezték fel, mint az intelligens követés (Smart Tracking), a mozgás-szinkronizáció (Motion Sync) és az aszimmetrikus lehelyezési távolság (Asymmetric Cut-off). Az érzékelőt kiegészítik a többek között a tapintásban is fejlődött Gen-3-as optikai egérkapcsolók is, amik akár 90 millió kattintásos névleges élettartamot bírnak. 

A Razer Viper V2 Pro vezeték nélküli egér fehér és fekete színben kapható, az ajánlott fogyasztói ára pedig 160 euró, azaz nagyjából 61 ezer forint. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.