Hirdetés

Pink laptoppal támad a Razer



|

A közelgő Valentin-nap alkalmából rózsaszínbe öltözött a Razer Blade Stealth, valamint a gyártó egy rakás perifériája, kiegészítője is.

Hirdetés

A gamergépek és a játékosoknak szánt perifériák általában olyan külsőt kapnak, amely amellett, hogy RGB-s, bármelyik sci-fibe is beillik. A gyártók azért szoktak variálni a dizájnnal, de általában minden hasonló termék fekete. A Razer most ilyen téren is új korszakot indítana. Itt a rózsaszín Blade Stealth laptop, illetve egy rakás pink Razer periféria és kiegészítő. 

Hirdetés

Bár a Razer Blade Stealth gamerszemmel gyengécske laptop, azért még ebbe a kategóriába sorolható. A Quartz Pink verzió limitált kiadás, csak Amerikában, Kanadában és Kínában kapható, 1600 dollárért. 

Ennyiért ugyanaz jár, mint a fekete változatnál: 13,3 hüvelykes, 1920 x 1080-as kijelző, Intel Core i7-8565U processzor, NVIDIA GeForce MX150 grafika 4 GB memóriával, 16 GB RAM és egy 256 GB-os SSD. A rózsaszín laptop csak korlátozott ideig érhető el. 

Milyen rózsaszín Razer egerek, billentyűzetek, mikrofonok és fejhallgatók vannak még? Mutatjuk a felsorolást - a jó hír pedig az, hogy ezek Európában is kaphatóak: 

Razer Basilisk - Quartz Edition - 69,99 euró

Razer Goliathus Extended Chroma - Quartz Edition - 59,99  euró

Razer Huntsman - Quartz Edition - 159,99 euró

Razer Kraken - Quartz Edition - 79,99 euró

Razer Raiju Tournament Edition - Quartz Edition - 149,99 euró

Razer Seiren X - Quartz Edition - 109,99 euró 

Razer Base Station Chroma - Quartz Edition  - 74,99 euró

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.