Hirdetés

Prémium, vezeték nélküli fejhallgató érkezik a PlayStation 5 mellé



|

A Bang & Olufsen játékos fejhallgatójának új változata már nem csak Xbox Series konzolokkal lesz kompatibilis.

Hirdetés

Sok esetben a TV hangszórói is bőven elegek ahhoz, hogy megfelelően élvezhessünk egy játékot konzolon, de léteznek olyan megoldások, amelyekkel sokat dobhatunk az élményen. A vezeték nélküli kontrollerhez csatlakoztatott fejhallgató például nagyon praktikus, és határozottan közelebb hozza a hangokat, ráadásul ha hajlandóak vagyunk egy második konzol árát kifizetni érte, akkor egészen ütős darabokat találhatunk ebben a kategóriában is.

A Bang & Olufsen műhelyéből származó Beoplay Portal egy kétségtelenül prémium minőséget képviselő fejhallgató, ebből kifolyólag pedig az ára is egészen horribilis. Azonban nagyon úgy tűnik, hogy van rá kereslet, mivel a gyártó bejelentette a kütyü új változatát, ami Xbox Series X és Series S konzolok mellett végre PlayStation 5-ön is működni fog. Persze nem csak az új kompatibilitás miatt érdemes beruházni rá.

Hirdetés

A friss Beoplay Portal akksija ugyanis még tovább fogja bírni, így elvileg vezeték nélküli üzemmódban akár 19 óráig is használhatjuk, Bluetooth-on keresztül pedig 42 óráig is működhet, ha csak az aktív zajszűrést kapcsoljuk be. Ezeken felül az új modell támogat számos audiokodeket, köztük az aptX-et, az AAC-t és az SBC-t is. Természetesen a Dolby Atmos sem marad ki, ráadásul az új fejhallgató némileg még könnyebb is lesz elődjénél.

Bizonyos tulajdonságokat, így a minőségi anyaghasználatot persze megtartja az új Beoplay Portal is, ami a tervek szerint február 17-én érkezik meg. Tekintettel arra, hogy elődjét 499 dollárért árulták, várhatóan ez sem lesz olcsóbb.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.