Hirdetés

Rákapcsol a Coffee Lake CPU-k gyártására az Intel



|

Újabb üzemet állítanak rá a nyolcadik-generációs processzorok gyártására azért, hogy elérhetőbbek legyenek a piacon az újdonságok.

Hirdetés

A nem is olyan régi pletykák arról szóltak, hogy gond lesz az Intel Coffee Lake processzorainak piaci elérhetőségével. Azóta ezt igazából megerősítették a kereskedők, és most maga az Intel is bevallotta, hogy a nyolcadik-generációs Core CPU-k készleteivel baj van, nincs elég. 

Hirdetés

Emiatt az Intel újabb üzemet állít rá a Coffee Lake CPU-k gyártására. A készletek erősen hiányosak voltak az eddigiekben, ami aztán az árazást is érintette adott esetekben (főleg az érdekesebb 8600K és 8700K modelleknél). 

Mivel a jelenleg gyártott mennyiséggel nem lehet kiszolgálni a keresletet, a gyártás fokozására szavazott az Intel, amely ezután nem csak a maláj üzemében, hanem egy kínaiban is gördít le ilyen processzorokat a szalagról. 

Aggodalomra nincs ok, ugyanis ezek az üzemek részei az Intel Copy Exactly! programjának, vagyis ahhoz, hogy hitelesítést kapjanak, minden tekintetben és technológiában azonosnak kell lenniük, attól függetlenül, hogy a világon hol helyezkednek el. Minőségbeli különbség tehát elméletileg kizárt. 

A kínai Intel processzorokat az Intel ügyfelei december 15-től kapják majd kézhez. Azt lehetetlen megmondani, hogy ennek hála a CPU-k elérhetősége mennyit javul, de a helyzet valószínűleg jobb lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.