Hirdetés

Rárepül a Threadripperre az Arctic



|

A Freezer 33 TR kifejezetten a Threadripper CPU-k hűtésére készült.

Hirdetés

Az Arctic bemutatta a Freezer 33 TR torony típusú processzorhűtőjét, amelyet kifejezetten az AMD Threadripper CPU-k hűvösen tartására tervezett. A léghűtő ennek megfelelően gyárilag támogatja az AMD TR4-es (SP3r2) foglalatát. 

Hirdetés

Az újdonság két eltérő színben létezik, az egyik fekete, piros betétekkel, a másik fekete, ezüst díszítéssel. Összesen négy darab 6 milliméteres réz hőcső gondoskodik a hő elvezetéséről, amelyek persze közvetlen érintkezésűek. Ezek haladnak át az alumínium lamellákból álló bordán, amelyet a ventilátor szellőztet. 

A többi Freezer 33 modellhez képest a TR verzió kicsit nyújtott talppal rendelkezik, így a Threadripper integrált hűtőbordáját jobban lefedi. 

A légkavaró 4-tűs PWM-bemenettel csatlakozik, és 200-tól 1800-as percenkénti fordulatszámig képes dolgozni. Maximum 200 wattos fogyasztású processzorokkal birkózik meg a hűtő. 

A TR4-es foglalat mellett az AM4, AM3(+), FM2(+) és LGA2011v3, LGA2066, LGA115x foglalatokkal is boldogul. 10 év garanciával, 47,99 euróért lehet hazavinni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.