Hirdetés

Erősebbek és még szebbek lettek a Razer játékos gépei



|

Comet Lake helyett Coffee Lake processzorokra épül az idei laptop- és PC-család, de jönnek a brutális frissítésű kijelzők is.

Hirdetés

Úgy tűnik, nem feltétlenül a látvány terén újulnak meg idén a Razer eszközei. Mármint a látvány alatt itt az eszközök saját külcsínét értjük, egy másfajta látványra mindjárt visszatérünk - az viszont tény, hogy a gyártó laptopjai és kiegészítői eddig is kifejezetten dögösen néztek ki, tehát annyira nem zokogjuk tele a párnát, hogy ezt idén nem srófolják még tovább. Mutatjuk, mik változtak ehelyett, mert van újdonság bőven.

Hirdetés

A CES kiállítás Razer standján talán a Tomahawk nevű desktop PC volt a leginkább szemrevaló újdonság, ugyanis annak ellenére, hogy egy erős asztali konfigurációról van szó, a kialakítása teljesen moduláris, tehát úgy cserélhetünk benne fontos komponenseket, hogy ehhez nem kell darabjaira szednünk a gépet, és csavarhúzókkal hadonászni a kábelrengetegben.

A gyártó legnépszerűbb gaming laptopjai szépen megkapják a legfontosabb 2020-as frissítéseket: a 13,3 hüvelykes Blade Stealth, a 15,6 hüvelykes Blade 15 és a 17,3 hüvelykes kijelzővel szerelt Blade Pro széria egyaránt frissülni fog. A Blade 15 és a Blade Pro 10. generációs Intel Comet Lake Core H processzorokat kap, emellett 1080p 300 Hz kijelzőkkel is rendelhetjük őket a még feljebb srófolt grafikai élményért. Utóbbiak valószínűleg ugyanazon panelekre épülnek, mint amit az Acer legújabb, 15.6-os Predator modelljében és az Asus 17.3-as Zephírus S GX701-ben is láthattunk. A Blade Stealth modellekhez is jönnek új CPU és kijelző opciók, de nem a fentiek, viszont erről még nincs hivatalos állásfoglalás (szemfülesek szerint már itt-ott felbukkant az információ, hogy ezekben Comet Lake-U processzorok lesznek).

Emellett pedig kissé titokzatoskodva érzékeltették, hogy a legújabb laptop-szériák épp csak egy kicsivel azután érkeznek, valamikor 2020 első félévében, hogy az Nvidia bejelenti a laptopokba szánt RTX GPU-k legújabb variánsait. Na, mit szerettek volna ezzel jelezni a trükkös bácsik, na mit? Persze, hivatalosan még bizonyára a zöld gyártóval kötött titoktartási szerződések miatt nem mondhatták, de azért sejtetni ér, hogy az új Razerek már az idei laptopos GeForce RTX-ekkel is elérhetőek lesznek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.