Hirdetés

Megújultak a Razer legendás gameregerei



|

A Razer bemutatta a DeathAdder V2 és a Basilisk V2 gameregerét, ezúttal frissített hardverrel.

Hirdetés

A DeathAdder és a Basilisk a Razer két talán legnépszerűbb gameregere, de mindenképp a legendás megoldások közé tartoznak. Az évek során rengeteg variáns jelent meg ezekből, most viszont itt az igazi frissítés, a DeathAdder V2 és a Basilisk V2. Mindkettő frissített hardvert kapott. 

Hirdetés

A DeathAdder V2 fő újdonsága a Focus+ optikai szenzor, ami 20 000 DPI-s beállítást is lehetővé tesz és igen precíz rágcsáló. A gyártó optikai kapcsolóit használja, infravörös fénnyel regisztrálja a kattintásokat, így elkerüli a véletlen dupla nyomásokat, gyorsabban reagál, és 70 millió klikkelést bír ki. A Speedflex kábel zökkenőmentes használatot, a nyolc programozható gomb sokoldalúságot eredményez, és persze Chroma RGB világítás is van. 

A Basilisk V2 alapvetően ugyanezekkel újít, itt viszont már 11 gombból lehet kihozni a maximumot, és még a görgetőkerék ellenállása is testre szabható. Az új egerek 80 és 90 euróért vásárolhatóak meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.