Hirdetés

Készül a balkezes Razer Naga gameregér



|

Dolgozik a Razer a híres Naga MMO-egér balkezes kiadásán, elvileg 2020-ban készül el.

Hirdetés

A balkezes felhasználók általában kénytelenek beérni kétkezes használatra tervezett egerekkel, amikor perifériát választanak. A Razer most azonban úgy döntött, hogy gondol a balkezesekre is. 

Hirdetés

A gyártó úgy döntött, hogy visszahozza a Razer Naga gameregér balkezes verzióját. Ezen nem kettő vagy három, hanem egyenesen tizenkettő gomb található a hüvelykujji résznél. 

Ezt a változatot kereslethiány miatt 2014-ben vonták ki a forgalomból, de sokan felháborodtak. 

A Razer felhívta a figyelmet, hogy az egér nem csak a balkezes felhasználók számára ideális, hanem azoknak is, akik egyébként jobbkezesek, de nem tudják jól használni a jobb kezüket - erről készült a Razer videója is. 

A gyártó jelenleg információt gyűjt a célközönségtől, és regisztrációt kér a leendő vásárlóktól. Elvileg 2020-ban készül el az új modell, erről pedig értesítő majd azokat a cég, akik regisztráltak. Állítólag még sok munka van hátra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.