Hirdetés

Elérhető áron jön a Razer Viper Mini egér



|

Akik szerint egy játékra használt egér csakis drabális méretű lehet, elsőre lekicsinyli majd az új Razer perifériát, pedig tudása és ára okán is figyelemre méltó.

Hirdetés

A Razer bemutatta az új Viper Mini gameregerét, amely a tavaly augusztusban debütált Viper kisebb és olcsóbb kiadása lett. Annak ellenére, hogy jóval elérhetőbb vételárral támad, a Viper Mini még mindig sok remek funkciót ígér, többek között a gyártó saját optikai kapcsolóit. Ezek infravörös technológiákat használnak, és mivel fizikai kontaktusra nincs szükség, a kapcsolók elvileg precízebben működnek, valamint kevesebbszer kattintanak véletlenül duplán. 

Hirdetés

A Viper Mini további érdekessége, hogy mindössze 61 grammos, vagyis még az eredeti, 69 grammos Vipernél is könnyebb ez a változat. A Razer Speedflex kábelénak köszönhetően az egér mozgatása is könnyű feladat, ráadásul a dizájn a gyártó szerint kétkezes. Azért persze gyorsan kiderül, hogy itt is előnyben vannak a jobbkezesek, hiszen az oldalsó gombokat a bal oldalra helyezték, szóval bal kézzel ezek használata nehéz lenne. 

Azt se hagyjuk azért szó nélkül, milyen áldozatokat kellett hozni a Viper Mininél az ár és a méret oltárán. Az eredeti 16 000 DPI-s értéket közel megfelezték, 8500 DPI-s szenzorral van dolgunk, és 50G helyett csak 35G-s gyorsulásról szól az eszközt bejelentő közlemény. A testre szabható gombokból 8 helyett 6 jutott a rágcsálóra, de jó hír, hogy a Chroma támogatott és a Synapse 3-on keresztül testre szabható, emellett pedig beépített memória is van a 49,99 eurós egérben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.