Hirdetés

Rejtélyes gamertelefonnal nyomná le a Razert a Xiaomi?



|

Az AnTuTu adatbázisában felbukkant Blackshark kódnevű Xiaomi okostelefon, ami a Razer Phone-t is lekörözi.

Hirdetés

Bár egyelőre korai lenne kijelenteni, hogy hamarosan belépünk a gamereknek szánt okostelefonok korába, ebben a kategóriában egyre többen mozgolódnak. Nagyot gurított például a Razer, és ennek hatására úgy néz ki, hogy a Xiaomi is rákapcsol. 

Hirdetés

Az AnTuTu adatbázisában felbukkant egy rejtélyes Xiaomi okostelefon, Blackshark kódnévvel. Ez 270 680 pontot szerzett a méréseken, ami nagyságrendekkel több, mint amit a Razer Phone elért. Érdekesség, hogy a Samsung Galaxy S9-et is megelőzte. 

A Blackshark természetesen csúcshardverezettséggel bír: a Qualcomm Snapdragon 845-ös lapka Adreno 630-as GPU-t tartogat, mindehhez 8 GB RAM, 32 GB tárhely és Android Oreo rendszer jön hozzá. A 18:9-es, 2160 x 1080-as felbontású kijelző modern dizájnról árulkodik. 

A jelentés egyébként egészen hihető, ugyanis a Xiaominak van is egy leányvállalata Black Shark néven, ami éppen a mobilos gaminggel foglalkozik. Valószínűleg az eszköz egy prototípus, amelynek jelenleg is folyik a fejlesztése - persze azért kár lenne bármit biztosra venni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.