Hirdetés

Remek ajánlat lesz az Acer Nitro 5 gamerlaptop



|

Az egyik legolcsóbb gamerlaptop lesz az Acer Nitro 5, amely Intel Core i7-9750H CPU-t és mobilos GeForce GTX 1650 GPU-t kínál.

Hirdetés

Míg a felsőkategóriában a Predator Helios 700 indul, addig az Acer kiegészítésként új Nitro 5 modelleket is mutatott, 15,6 és 17,3 hüvelykes méretekben. Ezek a Nitro 5 gamerlaptopok már kilencedik-generációs Intel Core i7-9750H CPU-t kapnak, GeForce GTX 1650 GPU-val. 

Hirdetés

A régebbi modellekbe maximum Core i7-8750H processzor és GTX 1050 Ti GPU kerülhetett, vagy pedig U szériás Ryzen 7 CPU Radeon RX 560X GPU-val. 

Természetesen a Nitro 7 szériához mérten a Nitro 5 azért több dologban is gyengébb lesz, nincs például natív 144 Hz-es képfrissítés vagy 3 milliszekundumos válaszidő. 

Az új Nitro 5 az előző-generációs modellhez képest vékonyabb kávával érkezik, így összességében még kompaktabb hatást gyakorol a megjelenése. Az új laptop a költségtakarékos gamergépek mezőnyében indul, közvetlen ellenfele az ASUS TUF FX505/FX705 és az MSI GF/GP szériáknak. 

Az új Nitro 5 laptopok már ebben a hónapban megjelennek. Amerikában csak 800 dollárba kerülnek majd, azonban Európában magasabb, 1000 eurós indulóárakkal lehet számolni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.