Hirdetés

RGB-s világítása nincs, de itt a Corsair új gamerszéke



|

A T2 ROAD WARRIOR gamerszék azért több színben is elérhető, és persze majdnem vízszintbe dönthető a hátlapja.

Hirdetés

Miközben a T1 RACE megkapta a 2018-as ráncfelvarrását, addig a Corsair bemutatott egy teljesen új gamerszéket is. Ez lett a T2 ROAD WARRIOR. A megalkotásánál a kényelem volt a legfőbb szempont, éppen ezért mindegy, hogy ki mennyit játszik, a széles ülőlap, a magas háttámla és a mély párnázás gondoskodik majd arról, hogy ne fáradjon el annyira. 

Hirdetés

A prémium és perforált textilbőr bevonat kétrétegű színvilágot garantál. Összesen öt féle színnel vihető, de talán ennél is fontosabb, hogy a görgőket gyakorlatilag görkorcsolyák kerekeire cserélték, ezért aztán sima mozgásban lesz részünk még szőnyegen is. 

Az alumínium széklábra építő acél váz 8 irányban állítható, és percek alatt összeszerelhető. A kartámaszok 4D-sek, föl, le, előre és hátra, oldalra és bentebb is tolhatóak, de még forognak is. Két párna is jár a háttámlához, amely 170 fokban dönthető, tehát közel vízszintes pihenést garantál. Az ülőlap 17 fokban tud megdőlni, a gázlift pedig 10 centit emel rajta. Nagyjából 125 000 forintért lehet hazavinni, de RGB-s világítás sajnos nincs rajta...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.