Hirdetés

RGB-s világítással dobta fel a memóriahűtőjét a Corsair



|

A Dominator Airflow Platinum RGB-s verziója extra hűtést és megjelenést kölcsönöz.

Hirdetés

A Corsair kiadta a Dominator Airflow Platinum RGB-s verzióját, amelynek elsősorban azok örülhetnek, akik imádják az RGB-s világítást. Innentől kezdve a memória is stílusosan hűthető. 

Hirdetés

Az új hűtőegység két darab 50 milliméteres, PWM-vezérelt ventilátorral dolgozik, természetesen RGB-s világítással. A gyártó szerint mindegyik légkavaró 10,6 CFM légszállításra alkalmas 3700-as percenkénti fordulat mellett. A Corsair Link szoftverrel természetesen a ventilátorok működése és világítása testre szabható. 

Elvileg a hűtő a legtöbb alaplapra gond nélkül telepíthető, de azért egy túlméretes CPU-hűtő bezavarhat. Maga a telepítés nagyon egyszerű, gyakorlatilag csipeszként kapaszkodik az újdonság a memóriafoglalatokra. 

A hűtőegység 25,6 dBA-s zaj mellett dolgozik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.