Hirdetés

RTX 30-as videokártyákkal turbózza fel népszerű gamer laptopjait a Razer



|

Nemcsak grafikus vezérlő, de kijelző terén is erősödnek a Razer játékra szánt hordozható gépei.

Hirdetés

A Razer a virtuális keretek közt megtartott CES-en jelentette be felfrissített Blade 15 és 17 Pro gamer laptopjait, melyekben már az Nvidia által szintén újonnan bejelentett, kifejezetten noteszgépekbe szánt RTX 30 mobil GPU-k feszítenek.

Mindemellett a két gép új verziói magasabb felbontással és képfrissítési rátával igyekeznek továbbra is a szegmens népszerű megoldásai közt helyet biztosítani maguknak: a 15,6 hüvelykes változat, abból is az Advanced Model akár 360 Hz-et is produkál 1080p-n, 1440p-n pedig 240-et, de 4K-n csak 60-at. A 17,3 hüvelykes kijelző 4K-n jobban teljesít (120 Hz).

Hirdetés

Mindkét méret kérhető lesz majd akár RTX 3060-nal, 3070-nel vagy 3080-nal, attól függően, ki mennyi kompromisszumot hajlandó kötni gaming vagy egyéb kreatív feladatok terén. Mindezen felül akár 1 terrás SSD-vel, 32GB RAM-mal és tizedik generációs, nyolcmagos, H-szériás Intel processzorokkal is kérhetők az új konfigurációk. A Razer honlapján már január 12-től, azaz mától előrendelhető a 15-ös és a 17-es gép is, az előbbi 1700, az utóbbi 2300 dollártól.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.