Hirdetés

RTX 3080-nal támad az LG első gaming laptopja



|

Újabb izgalmakkal készülnek a januári CES-re a koreaiak.

Hirdetés

Nemrég derült ki, hogy az LG egy teljesen új audio-termékcsaládot leplez majd le a CES 2022 hivatalos megnyitója előtti napon, január 4-én, amelyben egy gamerek számára is érdekes hangprojektor is helyet kapott.

A koreaiak most tovább fokozzák a várakozásokat, a gyártó ugyanis bejelentette az első, kifejezetten játékosoknak szánt laptopját is, ami szintén ott lesz a rendezvényen.

Hirdetés

Az UltraGear prémium laptopok kollekcióját bővítő 17G90Q ára és megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, kaptunk viszont róla két képet, és szerencsére nem csináltak titkot a specifikációkból sem.

Képernyő: 17,3 hüvelykes LCD, FHD (1,920 x 1,080) IPS 1 ms, 300 Hz, sRGB 99%

Súly/Méret: 2,64kg/400 x 271,6 x 20,9 ~ 21,4 mm

Akkumulátor: 93Wh

CPU: 11th Gen Intel® Core™ Tiger Lake - H

GPU: NVIDIA GeForce RTX 3080 Max-Q Graphics

Memória: 16/32 GB Dual Slot, DDR4

Tárhely: Akár 1 TB, M.2 Dual SSD slotokkal (NVMeTM)

Szín: Lila, szürke

Csatlakozók: USB 4 Gen 3×2 Type C (x1, USB PD-out & TBT4), USB 3.2 Gen 2×1 Type C (x1, USB PD-out & DP), USB 3.2 Gen 2×1 (x2), HDMI, RJ45, DC-In, microSD/UFS

Egyéb: Ujjlenyomat-olvasó a bekapcsoló gombon, 2 utas hangszóró (2.0W x 4) DTS X Ultrával, gőzkamrás hűtés

Az LG leginkább a laptop karcsú dizájnjára büszke, amit az új masina sajtóanyagában is hangsúlyoz a gyártó:

"Az első játékos laptopunk, a 17G90Q megkülönbözteti magát a konkurens termékektől a prémium hardverével, nagy méretű, kiváló minőségű képernyőjével, valamint karcsú, könnyű kialakításával, amely maximalizálja a kényelmet és a hordozhatóságot."

- írják a koreaiak. A megjelenést illetően egyelőre annyi derült ki, hogy az LG-féle gamerlaptop elsőként Dél-Koreában és az Egyesült Államokban kerül piacra 2022 elején, és ezt követi majd valamikor többi célpiac.

Aki élőben követné az LG CES-es műsorát, annak január 4-én, délután öt órakor kell szabaddá tennie magát. Az eseményhez már egy hivatalos kedvcsinálót is kaptunk, ami az alábbi videón tekinthető meg:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.