Hirdetés

RTX 4090 és vízhűtés került a CyberPowerPC új gamer laptopjába



|

Az idei CES egyik legdurvább gépét villantotta meg a gyártó, amibe azonnal beleszerettünk.

Hirdetés

Az elmúlt két év visszafogottabb notebookokat hozott, köszönhetően annak, hogy az ellátási láncokat teljesen szétziláló, és emiatt chiphiányt okozó koronavírus-járvány miatt a legtöbb gyártó biztonsági játékot játszott. Más választásuk igazából nem is nagyon volt.

Idén azonban mertek nagyot álmodni, és sokan a gamerlaptopokban látják a jövőt. Olyannyira, hogy az ASUS még a 3D technológiát is feltámasztja, hogy meggyőzzön minket a gépei felsőbbrendűségéről. De nem ők voltak az egyetlenek, akik valami váratlant húztak.

Hirdetés

Bár a CyberPowerPC Tracer VII Edge névre keresztelt gépe első ránézésre akár egy irodai masina is lehetne, a motorháztető alatt egy 13. generációs Core i9-13900HXC dolgozik egy RTX 4090 társaságában, a kijelző 240 Hz-es, a mechanikus billentyűzet pedig Cherry MX kapcsolókkal van felszerelve.

Ha mindez nem lenne elég, a géphez jár egy opcionális vízhűtő blokk is, amit egy mágneses porton keresztül csatlakoztathatunk. Benchmarkokat egyelőre nem láttunk, de a gyártó szerint 10%-os teljesítménynövekedést garantál ez a megoldás, ráadásul jóval csendesebb is a gép ilyenkor.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.