Hirdetés

Ryzen 3000 processzorokhoz készültek az új GeIL memóriák



|

Az AMD aktuális processzorait támogató EVO X II RAM-ok mellett normál és ROG-minősítésű verziók is érkeznek.

Hirdetés

A GeIL bemutatta a legújabb memóriáit, amelyekkel alapvetően a gamereket szeretné elcsábítani a vásárlásra. Itt az új EVO X II, de van belőle AMD-s kiadás és ROG-minősítésű csomag is. 

Hirdetés

Az új memóriák kábelmentes RGB-s világítást kínálnak, így zavartalanul lehet látványossá alakítani velük a PC belsejét. Feltéve, ha valaki szereti a jelenlegi trendeket, vagyis az RGB-s fényáradatot. 

Az EVO X II csomagtól függően Intel és AMD processzorokat is tökéletesen kiszolgál, emellett tuning terén is sok lehetőséget biztosít. A ROG-minősítésű verziók pedig az ASUS AURA vezérlőalkalmazást támogatják maximálisan, illetve ASUS ROG alaplapoknál automatikusan növeli a teljesítményt a memória a jobb tuningélmény érdekében. 

Az EVO X II memóriák feketében és fehérben is léteznek, a jobb hőleadásról alumínium elemek gondoskodnak. A modulok 2400 MHz-től egészen 4133 MHz-es verzióig vihetőek, az AMD-s verziót AMD X570-es AM4-es alaplapokkal is tesztelték a Ryzen 3000-es processzorok mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.