Hirdetés

Ryzen processzorral frissült az Acer Swift 3 és Nitro 5 laptopja



|

AMD processzor és videokártya került az Acer lapos és könnyű Swift 3, valamint a belépőszintű Nitro 5 gamerlaptopjába.

Hirdetés

Az Acer frissítette a könnyű és lapos Swift 3 laptopját, méghozzá egy olyan modellel, amibe AMD Ryzen 7 3700U processzor került. Opcionálisan ehhez dedikált Radeon 540X videokártya is kérhető. Az alumínium házas gép ujjlenyomat-olvasót, 180 fokban mozgó zsanérokat is kínál. 

Hirdetés

Ezzel egyszerre itt az új verziója a 15,6 hüvelykes, belépőszintű Nitro 5 gamerlaptopnak. Ebbe Ryzen 7 3750H processzor és Radeon RX 560X grafika került. 

Az Acer már a Computex előtt bemutatta az új gépeket, de természetesen a rendezvényen is láthatóak lesznek az újdonságok. 

A lapka jellegű frissítéseken túl a Swift 3 kávája összement, a Nitro 5 hűtési rendszere pedig fejlődött. Mindkét esetben 4-magos, 8-szálas AMD CPU-t, 2,3 - 4 GHz-es órajeleket kapunk, de a kisebb laptop 15 wattos, a nagyobb 35 wattos CPU-t kínál, értelemszerűen ez utóbbi jobb teljesítményt, de rövidebb üzemidőt eredményez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.