Hirdetés

Saját gamertelefont fontolgat a Nintendo



|

A Razer a leépítések ellenére mégis piacra dobhatja a Razer Phone 3-at, és állítólag a Nintendo is beszállna a harcba.

Hirdetés

A Razer nem is olyan régen gyakorlatilag a teljes mobilos részlegét leépítette, és a szakértők szerint végleg elkaszálta a Razer Phone 3-at. A legutóbbi jelentések szerint a leépítések ellenére mégis megérkezhet idén a Razer Phone 3, de a harcba egy váratlan szereplő is beszállna

Hirdetés

Miután a Nintendo Switch és a Nintendo DS egyaránt hatalmas sikernek bizonyultak, a Nintendo mobilos játékai pedig szintén szárnyalnak, a vállalat állítólag belépne az okostelefonok piacára is. 

Tajvani elektronikai alkatrészekkel foglalkozó beszállítókhoz közel álló források azt állítják, hogy a Nintendo jelenleg is fontolgatja a belépést a mobilpiacra. Konkrét tervek egyelőre nincsenek, de ha elindulnak a fejlesztések, akkor az okostelefonnal a Nintendo Switch kapcsolódásra koncentrálhatnak, vagyis a gamerek megoszthatnák az adatokat az eszközök között. 

A tippek szerint a Nintendo nem bivalyerős csúcsmobilt alkotna, hanem egy középkategóriás modellt, amin elfut minden, de nem kell a megvásárlásához vagyonokat elszórni. A gamermobilok piaca egyébként elég zsúfolt lett a Razer, a Xiaomi, az ASUS és a Nubia termékeinek hála, azonban az emberek nem kapkodnak ész nélkül ezekért, feltehetően mindehhez a magas áraknak is van köze. A Nintendo új utakra léphet alacsonyabb vételár alkalmazásával, ebben az esetben pedig szinte riválisa sem lenne. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.