Hirdetés

Saját stílusú Elite Series 2 kontrollert készíthetünk az Xbox tervezőjével



|

Az Xbox Design Lab segítségével teljesen testre szabhatjuk a Microsoft prémium vezérlőjét.

Hirdetés

Egyes régiókban már évek óta elérhető volt az Xbox Design Lab, a Microsoft kontrollertervezője, ám hazánkban nem volt lehetőség saját variációt rendelni - egészen idén nyárig. Júniustól ugyanis újabb országok lakói kaptak lehetőséget álmaik irányítóeszközének megalkotására (olyan újdonságokkal, mint a terep színű mintázatok), és a szerencsés nemzetek között volt Magyarország is. 

Azóta mindenki kedvére próbálgathatja, hogy milyen Xbox Series X/S kontrollerrel pörgetné az xboxos játékgyűjteményét és/vagy a Game Pass címeit, de a Microsoft a prémium kategóriájú termékét, az Elite Series 2-t sem szeretné kihagyni a mókából, ezért bevonja az Xbox Design Labba. 

Hirdetés

Az Xbox Wire-ön megjelent bejegyzés szerint a rajongók már az Xbox Design Lab 2016-os indulása óta kérték, hogy az Elite-kontrollerekre is kiterjesszék a testreszabási lehetőségeket, a várakozásnak azonban most vége. A játékosok számos különböző szín közül válogatva dizájnolhatják át az Elite Series 2 külsejét, beleértve a hátsó burkolatot, a D-padot, a ravaszokat és a gombokat is, sőt nem csak színben lehet variálni, stílusban is. A lézergravírozással pedig még egyedibbé tehető a kontroller, amit nagyban növel az egyedi hordtáska és a különféle alkatrészek keverése is.

Az Xbox Accessories Appon keresztül egyébként az Xbox gombot is testre lehet szabni, hogy tökéletesen passzoljon a megálmodott színösszeállításhoz: a piros, kék és zöld LED-ek kombinálásával több mint 16 millió fényárnyalat közül válogathatunk. 

Ami az árazást illeti, 150 dollártól kezdődően lehet tervezni az Xbox Design Labon keresztül az Elite Series 2-t, az összes komponenssel együtt pedig 210 dollárt kell leszámolnunk a végeredményért, szóval kis híján annyit, amennyibe egy Xbox Series S konzol kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.