Hirdetés

Segít a G.Skill, ha RAM-ot vennél a Coffee Lake CPU mellé



|

Új DDR4-es memóriákkal kíséri a G.Skill az Intel nyolcadik-generációs processzorait.

Hirdetés

A G.Skill folyamatosan reagál a hardverpiaci történésekre, és ennek megfelelően újabb és újabb (persze egyre jobb) DDR4-es memóriákat dob piacra. Ezúttal a Trident Z és a Trident Z RGB sorozatok frissültek, és készültek fel az Intel nyolcadik-generációs Core processzoraira. A RAM-ok így a lehető legjobban passzolnak a Coffee Lake mikroarchitektúrához és a Z370-es lapkakészletű alaplapokhoz. 

Hirdetés

A Samsung alapokra építkező memóriákból a Trident Z RGB-s verziója 4000 MHz-es órajellel, CL18-19-19-39-es időzítések mellett, 1,35 volton működik, és négy darab 8 GB-os modulból áll. 

A normál Trident Z kit 4600 MHz-en ketyeg, CL19-25-25-45-ös időzítésekkel, 1,5 volton, 16 GB-os kapacitásban.

A gamerek mellett a tartalomgyártásra összeállított PC-k felhasználóira is gondolt a G.Skill. Nekik 4200 MHz-es, CL19-21-21-41-es időzítésű (1,4 volton), 32 GB-os kitet állított össze a gyártó. 

Az újdonságok idén novemberben jelennek meg a boltokban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.