Hirdetés

Segít az Acer és az ASUS, ha 65 hüvelyken és 4K-ban játszanál



|

Indul a nagyformátumú gamerkijelzők dömpingje, itt az Acer Predator BFGD és az ASUS ROG Swift PG65.

Hirdetés

Az NVIDIA az idei CES-en újraértelmezte a PC-n játszani kifejezés fogalmát: innentől kezdve a 65 hüvelykes, 4K-s, HDR-es kijelző a trend, persze 120 Hz-es képfrissítéssel és G-Sync-támogatással. A bejelentés után az Acer és az ASUS is bemutatták a saját megoldásaikat. 

Hirdetés

Az ASUS ROG Swift PG65 kijelzője például tökéletesen megfelel a nagyformátumú gamerkijelzőkkel szemben támasztott követelményeknek. A 65 hüvelykes panel így 4K-s, 3840 x 2160-as felbontást használ, G-Sync-támogatással és 120 Hz-es képfrissítéssel. 

Az átmeneti fényerő maximuma 1000 nit, a háttérvilágítás LED-es és dinamikusan vezérelt minden zónában. A betekintési szögek 178 fokosak, a DCI-P3-nak hála pedig 25 százalékkal jobb tartományt kapunk, mint az sRGB-nél. 

Az integrált NVIDIA SHIELD-nek hála a 4K-s HDR-tartalmak streamelése is megoldható, és van Google Assistant is. 

Az Acer 65 hüvelykes Predator BFGD természetesen ugyanezeket tudja, elvégre az NVIDIA szabványára építkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.