Hirdetés

Segít mechanikus kapcsolót választani a Razer



|

Vizuális útmutatóval kedveskedik a Razer azoknak, akik elvesztek a mechanikus kapcsolók tengerében.

Hirdetés

Vannak olyan felhasználók, akik esküsznek a mechanikus billentyűzetekre. Ezek ugyanis sokkal jobb visszajelzést adnak a gombok lenyomásakor, mint a szokásos membránalapú billentyűzetek. A gond az, hogy számos eltérő mechanikus kapcsoló létezik, ami miatt a mechanikus billentyűzetek világában kezdők számára nagyon nehéz lehet választani. Még nagyobb probléma, hogy több gyártó is saját és eltérő kapcsolókat használ, tehát nehéz a kész termékeket összehasonlítani vagy kiválasztani. 

Hirdetés

A Razer ezen a problémán szeretne segíteni egy kis vizuális tanácsadással, a saját mechanikus billentyűzeteiben megtalálható lila, zöld, narancssárga és sárga kapcsolókra vonatkozóan. 

Az összehasonlítónak hála valamivel könnyebb lehet eldönteni, hogy ki milyen kapcsolóval érezné jól magát. A gamerek számára értelemszerűen a lila vagy a zöld ajánlható, míg a sokat gépelők a csendesebb narancs vagy sárga kapcsolókat értékelhetik jobban. Van egyébként egy ötödik Razer mechanikus kapcsoló is, ami a legutóbbi Blade Próba került bele. 

Fontos megjegyezni, hogy a Razer erősen eltérően közelíti meg a mechanikus kapcsolók világát az MX Cherryhez képest, ezért a két családot szinte lehetetlen közvetlenül összehasonlítani. Vásárlás előtt tehát mindenképp érdemes egy próbát tartani élőben az egyik áruházban, megnézve, hogy milyen élményt ad élőben egy-egy ilyen kapcsoló. Ez egészen más lesz, mint az internetes, szöveges élménybeszámolók. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.