Hirdetés

Természetesen RGB-s lett a Sharkoon legújabb gamerbillentyűzete



|

Megérkezett a Sharkoon SKILLER SGK5 gamerbillentyűzet, és természetesen ez is RGB-s fényekben pompázik.

Hirdetés

A Sharkoon legújabb, játékosoknak szánt billentyűzete a SKILLER SGK5 névre hallgat. Természetesen ennek is van RGB-s világítása, egyébként pedig egy gumidómos megoldás. 

Hirdetés

Multimédiás gombok, lecsatolható csuklótámasz, 6-zónás, 16,8 millió színű RGB-s háttérvilágítás segíti a mindennapokat, előre konfigurált világítási effektekkel. Ezek szoftver nélkül, külön gombokkal is aktiválhatóak. A személyre szabott effektekhez már szoftver használata szükséges. 

A gumidómos billentyűzetek egyszerre általában csak két leütést tudnak regisztrálni, itt ennél többet is elbír a periféria. A gamereket anti-ghosting technológia is segíti, a csuklótámasz pedig mágneses rögzül. 

Közepes magasságú, gyorsan lenyomható, 7 milliméter magas gombokat használtak, a gumidómok legalább 10 millió leütést viselnek el. A makrókhoz és a játékprofilokhoz is vannak külön gombok, tekerőgombbal állítható továbbá a hangerő és a megvilágítás fényereje. A SKILLER SGK5 ára 39,99 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.