Hirdetés

Szavazz: mennyit vagy hajlandó költeni egy hardverre?



|

Egekben a hardverárak, de ezzel párhuzamosan a kereslet is rekordokat dönt. Meddig vagy hajlandó elmenni, hogy megszerezd, amit kinéztél magadnak?

Hirdetés

Négy hónap is eltelt már azóta, hogy úgy konzolos, mint PC-s fronton lezajlott a generációváltás, de továbbra is nehézségekbe ütközik, aki PlayStation 5-öt, Xbox Series X-et vagy Series S-t költöztetne a nappalijába, vagy esetleg gamingre szánt PC-jét turbózná fel akár az AMD, akár az Nvidia valamelyik új videokártyájával.

Egyszerre érezteti magát több külső tényező piactorzító hatása a készlethiánytól (ami tetéz a kriptobányászok csillapíthatatlan étvágya) az elszálló árakig (élelmes nyerészkedők vagyonokat keresnek a türelmetlen gamereken). Emiatt sokan döntöttek úgy, hogy elhalasztják 2020 végére/2021 elejére tervezett beruházásukat, esetleg szerencsét próbálnak a használtpiacon.

Hirdetés

Természetesen a vásárlók habitusa sokféle lehet: egyesek - noha az anyagi lehetőségeik megengednék az ellenkezőjét - visszafogják a költekezést, másoknak viszont semmi sem drága, ha a nap végén a markukban tudhatják az áhított hardvert. Ti melyik csoportba tartoztok?

Miután szavaztatok, kommentben akár bővebben is kifejthetitek indokaitokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.