Hirdetés

Szavazz: milyen új videokártyát akarsz venni a jövőben?



|

A GeForce RTX 30XX videokártyák után az AMD Radeon RX 6000-es szériával is megismerkedhettünk, ennek tükrében pedig adott a kérdés: titeket melyik modell varázsolt el annyira, hogy be is fogjátok azt szerezni?

Hirdetés

Nem unatkoznak mostanában azok, akik videokártyavásárláson gondolkodnak, és szeretnének megfelelően informálódni, még mielőtt egy kisebb vagyonnak intenének könnyes búcsút. A napokban külön cikkben szedtünk össze minden fontos részletet, amit az AMD Radeon RX 6000 szériáról tudni érdemes, továbbá azt is körüljártuk, mi lehet az AMD titkos fegyvere, amire nincs válasza az Nvidiának

Nvidia fronton olvashattatok már nálunk tesztet a GeForce RTX 3080-ról, a Gigabyte GeForce RTX 3090 Gaming OC-ről, és tegnap már az Asus TUF Gaming GeForce RTX 3070 OC kapcsán is megjelent egy átfogó írásunk. Lassan tehát kialakulhat a potenciális vásárlókban egy átfogó kép a kínálatról.

Hirdetés

Képzeljünk most el egy olyan fiktív világot, ahol nemlétező fogalom a készlethiány, és ott sorakozik a boltok polcain az összes új Nvidia és AMD kártya, tehát nem kell valamiről csak azért lemondanotok, mert egyetlen egy darab sem érhető el jelenleg az adott kártyából hazánkban. Egy ilyen csodás párhuzamos univerzumban ti melyik új videokártyát vennétek meg mostanában? Erre a kérdésre keressük a választ az alábbi szavazásban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.