Hirdetés

Szavazz: te milyen hardvert vásárolsz majd a generációváltás kapcsán?



|

Nyakunkon a next-gen konzolok érkezése, sőt az NVIDIA és az AMD új videokártyái is az ajtón kopogtatnak. Arra vagyunk kíváncsiak, ti ezek közül mit fogtok első körben beújítani.

Hirdetés

2020-ban alaposan a pénztárcájukba kell majd nyúlnia azoknak a konzolos és PC-s játékosoknak, akik a lehető legpompásabb formában akarják évezni a friss megjelenéseket, elvégre nem csak a következő konzolgeneráció képviselői futnak be idén novemberben, hanem bizony a meglehetősen combosnak ígérkező NVIDIA és AMD videokártyák is érkeznek.

Hirdetés

Az AMD október 28-án leplezi majd le az RDNA2-es Radeon RX 6000-es videokártyákat (egyébként kicsivel korábban, október 8-án pedig a Zen 3-as mikroarchitektúrára épülő Ryzen processzorokat), az NVIDIA viszont már az orrunkra kötötte, egészen pontosan mikor jelennek meg NVIDIA GeForce RTX 3000-es széria kártyái.

Konzolfronton a Microsoft volt gyorsabb, már tudjuk, hogy november 10-én érkezik az Xbox Series X és az Xbox Series S. A PlayStation 5, és annak lemezmeghajtó nélküli változatának ára egyelőre nem ismert, ahogy a Sony next-gen konzoljainak pontos megjelenési dátumát is homály fedi. Végezetül ugyan hivatalos források még nem erősítették meg, de egyre több pletykát hallani arról, hogy 2021-ben új Nintendo Switch modell érkezhet.

Mindezek közül ti tervezitek valamelyik hardver megvásárlását? Ha igen, akkor most osszátok meg velünk az alábbi szavazásban!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.