Hirdetés

Szépen világít a Razer mini-ITX-es Tomahawk gépháza



|

A 2020-as RazerConon nem csak az ATX-es és mini-ITX-es Tomahawk debütált, többek között plüsst is hozott magával a Razer.

Hirdetés

Épp idén gondolta úgy a Razer, hogy újdonságairól egy eseményen beszél. A napokban lezajló RazerCon 2020-on a gamerek számára a legérdekesebb talán a Tomahawk házak voltak: az A1 ATX-es és az M1 mini-ITX-es formátumban. Az előbbibe akár 384 mm hosszú videokártya is befér, táppal és három merevlemezzel. A kábelkezelésre külön figyelmet fordítottak, a két oldalsó üveg nyomásra nyitható. Ezúttal a Razer maga tervezte a gépházakat, bár a tippek szerint a Lancool II szériát vették alapul. 

Hirdetés

Természetesen az előlapon van LED-es Razer logó, sajnos azonban innen nem sok levegőt szívnak a csendesre hangolt házak. A mini-ITX-es kiadás alapvetően ugyanazt kínálja kisebb méretben, itt mágnesesek az oldalablakok, a GPU pedig 320 mm hosszú lehet. A Chrome RGB alsó világítás mindkettőnél adott és szinkronizálható, a vételárak 199 és 179 dollár magasságában alakulnak. 

Az újdonságok között akadt még továbbá gerinctámasszal kiegészített, 499 dolláros gamerszék, 49,99 dolláros Seiren Mini USB mikrofon, 99,99 dolláros BT Kitty Edition Kraken fejhallgató, továbbá egy Sneki Snek plüss 29,99 dollárért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.