Hirdetés

Szeptemberben érkezik a világ első 360 Hz-es monitora



|

Még a CES-en mutatta be a világ első 360 Hz-es monitorát az Asus, a ROG PG259QN most szeptemberben pedig meg is érkezik az üzletekbe.

Hirdetés

Miután a 2020-as CES-en leleplezte a világ első 360 Hz-es, G-Sync-képes gamermonitorát, sokáig csendben hallgatott róla az Asus. Most azonban készen áll a megjelenésre a termék, a ROG PG259QN szeptemberben válik elérhetővé. A 24,5 hüvelykes IPS-panel full HD-s felbontást, 1 milliszekundumos G2G válaszidőt és 360 Hz-es képfrissítést garantál. A betekintési szögei 178 fokosak, a fényere 400 nit, a kontrasztarány 1000:1, és van HDR10-támogatás is. A három oldalon keret nélküli dizájnt a tükröződésmentesség és az Aura Sync teszik még különlegesebbé. 

Hirdetés

Az újratervezett talp kevesebb helyet foglal az asztalon, és lehetővé teszi, hogy közelebb tegyük az egeret és a billentyűzetet, valamint elvezessük a kábeleket. A monitorra egy nagy hűtőborda is került, hogy órákig elhúzódó játék közben se melegedjen túl. 

A szakadásmentes képi élményért a G-Sync felel, de támogatott a 3D Vision és az Ultra Low Motion Blur is. A panel villódzásmentes, a kékfény mennyiségét csökkentették, és persze a szokásos GamePlus gamerkiegészítők most is megvannak. Csatlakozókból DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, USB és jackaljzat is van, a talp 120 mm-es magasságállítást tesz lehetővé a 630 fontba (250 ezer forintba) kerülő monitoron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.