Hirdetés

Szoftveresen javítják a Razer Phone gyenge kameráját



|

A Razer gamereknek szánt okostelefonja nem hibátlan, azonban a kritikán aluli kameráját szoftveresen javítaná a gyártó.

Hirdetés

Merész, bátor, erős és figyelemreméltó próbálkozás a Razer Phone, a gyártó első okostelefonja, amelyet gamereknek szán. A készülék ugyanakkor messze nem hibátlan, a tesztek szerint sok gyenge pontja akad. A legfájóbb azonban az, hogy a kamera minősége kritikán aluli, és még a középkategóriás eszközök tudását is messze alulmúlja. 

Hirdetés

A 8 GB RAM-mal, illetve 120 Hz-es QHD-s kijelzővel szerelt okostelefon két 12 megapixeles hátlapi és egy 8 megapixeles előlapi szenzorral operál. A gyártó ezeknek a minőségén szoftveres frissítésekkel javítana. 

Min-Liang Tan, a Razer ügyvezetője arról beszélt, hogy a következő hetekben olyan frissítéseket adnak ki, amelyeknek hála gyenge fényviszonyok mellett javul a kamera teljesítménye, illetve számos más optimalizáció is lesz a kamerához. A következő hónapokban jön egy instazoom gomb is, amivel könnyebben használhatóvá válik a 2x-es optikai nagyítás. 120 fps-sel is képes lesz majd a jövőben videót felvenni a készülék. 

2018 első negyedévében aztán Android 8.0 Oreo rendszerre frissül a Razer Phone, amely további kamerás fejlesztéseket hoz: például portréfotózási módot, 60p-s videofelvételt és gyorsabb sebességet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.