Hirdetés

Takarékos gamereknek szól a Sharkoon legújabb gépháza



|

A VG6-W egy ATX-es midi torony, költségtakarékos, de azért vannak RGB-s ventilátorai.

Hirdetés

A Sharkoon előállt a legújabb ATX-es midi tornyával, a VG6-W-vel. Ezt a házsorozatot kifejezetten azoknak a gamereknek szánja a gyártó, akik költségtakarékos megoldást keresnek, illetve léghűtéses rendszert szeretnének építeni. 

Hirdetés

A házba három darab egyetlen színben világító LED-es ventilátor kerül, de alternatívaként három RGB-s hűtővel is kérhető az akril első és oldalsó ablakokkal szerelt termék. 

A gamerek kedvence az előlap lehet, ami egyedi, egyszerre retró és futurisztikus a gyártó szerint. A felső LED-ek szemként ülnek a gépházon, az oldalsó ablak pedig megmutatja, hogy mi van a gépházban. 

Bár a ház kompaktnak tűnik, a hardveres kompatibilitással nem lesz gond. Befér egy ATX-es alaplap, akár négy SSD, három HDD és egy optikai meghajtó is. A három darab 120 milliméteres légkavaró gyárilag jár. Az újdonság piros, zöld és kék verzióban 44,9 euróba kerül, az RGB-s változat 54,9 euróért vihető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.