Hirdetés

Takarékos gamermonitorral készül az ASUS



|

1 milliszekundumos válaszidőt és AMD FreeSync-támogatást ígér a VG245Q.

Hirdetés

Az ASUS bemutatta a VG245Q kódjelű monitorát, amely 24 hüvelykes képátlóval rendelkezik, és elsősorban a játékos beállítottságú felhasználókat célozza. Többek között a vételára miatt lesz vonzó, ez ugyanis 250 dollár alatt alakul. 

Hirdetés

A monitor 1 milliszekundumos GTG válaszidővel rendelkezik, továbbá támogatja az AMD FreeSync technológiáját. 

Egészen pontosan egy TN-panellel van dolgunk, ami full HD-s, vagyis 1920 x 1080-as felbontásra képes, a maximális fényereje pedig 250 cd négyzetméterenként. A betekintési szögek 170 és 160 fokosak, a szemeink kényelméről pedig a villódzásmentes, LED-es fényerőállítás gondoskodik. 

A monitor előre beállított profilokkal rendelkezik a különböző játéktípusokhoz, így a versenyszimulátorok, az RTS-ek, az RPG-k és az FPS-ek rajongói is megtalálhatják benne a számításukat. A bemenetek között DisplayPort 1.2a, két HDMI 1.4a és D-Sub található. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.