Hirdetés

Találd ki, mitől gamer az LG új, vezeték nélküli hangszórója!



|

A koreaiak szerint még a fejhallgatók is kiválthatók a beépített mikrofonnal támadó újdonsággal.

Hirdetés

Az LG eddig csak monitorokkal volt jelen a dedikált gamer termékek egyre pezsgőbb piacán, ám a vállalat nemrég leleplezte az első gaming hangszóróját is.

Az LG UltraGear GP9 elvileg mindent tud, amit egy ilyen eszköztől elvárhatunk, a koreai gyártó pedig annyira bízik a hangminőségében, hogy akár a hosszabb távon kényelmetlené váló fejhallgatók helyett is bátran ajánlja.

Hirdetés

A zajszűrős mikrofonnal  érkező soundbarból természetesen nem hiányzik a gamer plecsnivel forgalmazott termékek kötelező kelléke, az RGB-világítás, ami a maga 16,8 millió színével mindig az adott játékhoz passzoló hangulatot varázsol az asztalunkra.

A hangzásért két 20 mm-es magassugárzó, és két darab 2 hüvelykes mélysugárzó felel, melyek a 3D Gaming Sound nevű technológia révén térhatásban szólalnak meg. A repertoárban szabadon kalibrálható equalizert, illetve egy belső nézetes lövöldékhez és egy valós idejű stratégiákhoz ajánlott hangolást is találunk.

A burkolat alatt egy 2600 mAh-s akkumulátor dolgozik, ami durván 5-6 órán át képes életben tartani a Bluetooth-szal csatlakozó eszközt. A kakaó kifogytával viszont használható a mellékelt USB-C kábel is, és szerencsére nem hiányzik a hagyományos AUX port sem.  

Alapvetően nem rossz a csomag, az LG viszont sajnos nem finomkodott az árazással, és 500 dollárt kér az újdonságért. A piaci rajt még ebben a hónapban esedékes, az Egyesült Államokban és néhány nem részletezett Európai országban.

Az UltraGear GP9 részletes technikai specifikációit itt olvashatod.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.