Hirdetés

Támad a külső TITAN Xp



|

Az NVIDIA partnerei külső GPU-kon dolgoznak, többek között a TITAN Xp-ből is lesz külső videokártya.

Hirdetés

Az NVIDIA a 2017-es SIGGRAPH jóvoltából árulta el, hogy több partnerével is együtt dolgozik az olyan külső videokártyákon (házakon), amelyek profi teljesítményű GPU-ra építenek. 

Hirdetés

Az NVIDIA ezúttal a TITAN Xp-re és Quadro grafikus kártyákra alapoz. Egy ilyen külső videokártyát egy laptophoz csatlakoztatva extra teljesítményre tehetünk szert, jobban megy majd a videovágás, az interaktív renderelés, valamint a tartalomgyártás a virtuális valóságba és az AI fejlesztése. 

Az újdonság használatát a nagy sávszélességű Thunderbolt 3 protokoll teszi lehetővé. 

Pontos árazási információk egyelőre nincsenek, azt viszont már tudni, hogy a TITAN Xp-re építő változat már rendelhető, a többi, Quadro-alapú modell pedig néhány héten belül válik elérhetővé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.