Hirdetés

Tévének sem utolsó a Gigabyte 55 hüvelykes gamer monitora



|

Android operációs rendszerrel és játékosokat célzó extrákkal csábít a 4K-s Gigabyte S55U.

Hirdetés

A Gigabyte nemrég a nálunk is megfordult Aorus 15P laptoppal bizonyította, hogy érti a dörgést, ha a játékosok kiszolgálásáról van szó, most pedig egy figyelemre méltó gamer monitorral igyekszik elcsavarni az arra fogékony vásárlók fejét.

A frissen bemutatott Gigabyte S55U QHD felbontásban, 54,6 hüvelyken kelti életre a játékokat és bármi mást is, hiszen a monitoron az Android operációs rendszer fut beépített Google Asszisztenssel és Chromecasttel, így két menet között akár okostévéként is használhatjuk, amihez még távkapcsolót is kapunk.

Hirdetés

A HDMI 2.1-es, tehát a 120 Hz-es képfrissítést is támogató modell VA és kvantumpont technológiával teszi élénkebbé a látványt, a DCI-P3 színskála 96%-át, illetve az sRGB 140%-át fedve le. A 132 local dimming zónát kínáló panel maximális fényereje 1500 cd/m2, 5000:1-es kontrasztaránnyal és 178/178 fokos betekintési szöggel.

A repertoár részét képezi még az AMD FreeSync Premium dinamikus képfrissítés, valamint a Dolby Vision, a HDR10+ és a HLG HDR-szabványok teljesítése is. A megfelelő hangzásról 2 db 10 W-os beépített hangszóró gondoskodik, Dolby Atmos és DTS HD Master Audio támogatással.

Ami pedig a csatlakozókat illeti, 2 db HDMI 2.1 (48G, eARC), 2 db HDMI 2.0, 1 db USB 3.2 Gen 1 bemeneti, 1 db USB 3.2 Gen 1 kimeneti, 1 db USB 2.0, 1 db audio jack és 1 db Ethernet portot kapunk, a vezeték nélküli kapcsolódást pedig a Wireless 802.11ac és a Bluetooth garantálja.

A Gigabyte egyelőre nem közölte az S55U árát és megjelenési dátumát, a monitor részletes specifikációját a gyártó weboldalán böngészheted.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.