Hirdetés

THX hangzással és Chroma RGB-vel támad a Razer új gamer soundbarja



|

Ritmust és fényt visz a játékba a Razer Leviathan V2.

Hirdetés

A 2015-ben piacra dobott Leviathannal a Razer már bebizonyította, hogy képes igényes soundbart csinálni, így mindenképp izgalmas hír, hogy az amerikai-szingapúri gamer márka most egy vadonatúj modellel állt elő.

A Razer Leviathan V2 ugyan valamivel drágább a - továbbra is forgalomban tartott - elődjénél, cserébe viszont többet is nyújt annál, így sokaknak lehet csábító ajánlat.

Az új PC-s soundbarban egy pár 4 hüvelykes hangszóró, egy pár 0,75 hüvelykes magas hangszóró és két 5,3 hüvelykes passzív membrán lapul, a hozzá tartozó mélynyomóban pedig egy 5,5 hüvelykes lefelé szóró egység löki a basszust.

Hirdetés

A repertoárt része még a THX Spatial Audio (7.1), a 10 sávos EQ és a Bluetooth 5.2 támogatás is.

Gamer termékről lévén szó, nyilván nem hiányzik az RGB-világítás sem, egész pontosan 18 zónás Razer Chroma RGB-t kaptunk, amit az azonos nevű alkalmazás segítségével konfigurálhatunk.

A Leviathan V2 már előrendelhető, így azt is tudjuk, hogy 249,99 eurós, azaz kb. nettó 93 ezer forintos áron vihető el, így 50 euróval fejeli meg az előd árcéduláját. A gyártó május 5-től ígéri a szállítást, tehát nem kell rá sokat várni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.