Hirdetés

Tökéletes mozgást ígér a SteelSeries új gameregere



|

Bemutatkozott a SteelSeries Sensei Ten gameregér, a gyártó új TrueMove Pro szenzorával.

Hirdetés

A SteelSeries bemutatta a legújabb játékosoknak szánt perifériáját, amely a Sensei Ten gameregér lett. A rágcsáló a gyártó új TrueMove Pro szenzorával dolgozik, amelynek a fejlesztésében a PixArt szakemberei is segítették a céget. 

Hirdetés

Az együttműködés eredményének hála az elkészült új szenzor állítólag tökéletesen képes az 1:1 mozgáskövetésre, illetve a használati élményt fokozza a 18 000 DPI-s érték és a 450 hüvelyk per másodperces követési sebesség. 

Az egér megakadályozza a gyorsulást és lassulást az olyan mozgatásoknál, amikor a csuklónk enyhe szögben van, ami bizonyos játékbeli mozdulatoknál lehet praktikus. 

A Sensei Ten semleges, kétkezes kialakítást kapott, összesen nyolc gombja van, a beépített memória pedig öt profil beállításait tudja tárolni. A mechanikus kapcsolók 60 millió kattintást bírnak, az RGB-s világítás kétzónás. A SteelSeries újdonsága 79,99 euróba kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.