Hirdetés

Tölthetőek az új AMD és NVIDIA driverek



|

A Destiny 2 és az Assassin's Creed: Origins címekre is felkészült a két új meghajtóprogram.

Hirdetés

Az AMD és az NVIDIA egyaránt kiadták a legújabb drivert a videokártyáikhoz. A Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.10.2 számos hibát kijavít, illetve a Windows 10 őszi alkotói frissítését is támogatja. 

Hirdetés

A csomag optimalizációkat tartalmaz a Destiny 2, az Assassin's Creed: Origins és a Wolfenstein II: The New Colossus címekhez. A teljesítménybeli javulás aránya 43-50, 13-16 és 4-8 százalék ezeknél a játékoknál. 

Az új GPU Workload funkció a Radeon Settingsen belül immáron lehetővé teszi a "gaming" és a "compute" GPU-optimalizálási módok közötti azonnali váltást is. Az új driver egyetlen gépen maximum 12 Radeon GPU-t támogat, ezzel gazdaságosabbá teszi a bányászok számára a munkát: több GPU-t használhatnak, kevesebb PC-vel. A Player Unknown's Battlegrounds egyik megjelenítési hibáját is javították, és elvileg a Hearts of Iron IV sem omlik már össze. 

Az NVIDIA GeForce 388.00 WHQL drivere szintén felkészült a Destiny 2 és az Assassin's Creed: Origins játékokra, és persze optimális beállításokat is kínál a GeForce Experience-hez. Elvileg a gamerlaptopokhoz csatlakoztatott kijelzőkön már nem akadozik a The Witcher 3, a Doom és a CS: GO sem. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.