Hirdetés

Top 5 jelszókezelő, ha biztonságos jelszavakat akarsz, amiket nem kell megjegyezned



|

Mutatunk öt olyan alkalmazást, amely képes helyetted kitalálni, tárolni, és a szükséges pillanatban a böngészőbe akár be is írni jelszavaidat. Mindezt teljesen biztonságosan!

Hirdetés

A csapból is az folyik, hogy mindenhol használjunk egyedi és erős jelszót - csakhogy ezek megjegyzése nem egyszerű feladat, főleg ha harminc-negyven karaktersorról van szó. Használj inkább jelszókezelőt! Mutatjuk az öt legjobbat.

Ez a jelszókezelő a paranoiás felhasználók számára készült, mert szigorúan offline is tökéletesen működik, így nem kell tartani attól, hogy egy központi adatbázis feltörésével bárki megszerzi a belépési adatokat. Persze ez azzal is együtt jár, hogy ebben az esetben az eszközök közötti szinkronizációról is le kell mondani - de valamit valamiért. A KeePass nem csak hogy teljesen ingyenes, de még nyílt forráskódú is. A programot ráadásul úgy tervezték, hogy az alapfunkciói szabadon bővíthetők legyenek; egy plugin rendszer segítségével száznál is több modullal tanítható meg újabb trükkökre (például a jelszavak biztonsági mentésére, szinkronizálására, kétlépcsős azonosításra stb.)

Gyere, és legyél te is PCW Max tag!

Olvasd tovább minden cikkünket és élvezd a tagoknak járó extra kedvezményeket egész hónapban akár egy pizzaszelet áráért!

Kipróbálom
Már előfizető vagyok, bejelentkezem
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.