Hirdetés

Top 5 távoli asztal szoftver, hogy a világ másik végéről is elérd gépedet



|

Megmutatjuk, melyik az az öt program, amivel érdemes próbálkoznod akkor, ha egy távoli gépet szeretnél vezérelni.

Hirdetés

Számos oka lehet annak, ha valaki távolról szeretne irányítani egy másik PC-t: szükség lenne valamire az otthoni gépről, de a munkahelyen vagy, esetleg épp fordítva? Vagy egy családtagnak szeretnél segíteni abban, hogyan lehet beállítani a számítógépet? Mutatunk pár szoftvert, ami a segítségedre lehet!

Az egyik, ha nem a legnépszerűbb alkalmazás a TeamViewer, amely otthoni és irodai felhasználásra egyaránt tökéletes választás - otthonra ráadásul még ingyenes is. A szoftver akár telepítés nélkül is használható: a netről letöltött fájl indítás után egy kódot és egy jelszót generál, amelynek ismeretében bárki a PC-re csatlakozhat. TeamViewer fiókkal viszont a szoftverbe felvehetők a saját eszközök, így ezekre kód nélkül, csak az általunk beállított jelszó ismeretében is pillanatok alatt lehet csatlakozni. A biztonságról végpontok közötti titkosítás gondoskodik.

Letöltés

Gyere, és legyél te is PCW Max tag!

Olvasd tovább minden cikkünket és élvezd a tagoknak járó extra kedvezményeket egész hónapban akár egy pizzaszelet áráért!

Kipróbálom
Már előfizető vagyok, bejelentkezem
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.