Hirdetés

Tovább csúszik a Steam Deck Docking Station megjelenése



|

A Valve hivatalos bejelentése alapján az ellátási lánc optimális működését a koronavírus korlátozza.

Hirdetés

A Valve saját fejlesztésű konzolja, a Steam Deck nemrégiben kapott egy nagyobb frissítést, aminek köszönhetően több hasznos és praktikus funkcióval bővült a rendszer. A hardver egyik várva várt kiegészítő termékének megjelenésére viszont a vásárlók legnagyobb bánatára még tovább kell várni, ugyanis a cég ellátási láncában több probléma is adódott, amik miatt a tavaszi megjelenést halasztani kellett.

A Stem Deck dokkoló eszköze, vagyis a Docking Station az eredeti tervek alapján idén februárban jelent volna meg, ez csúszott 2022 tavaszára, illetve most egy egyelőre nem meghatározott időpontra.

Hirdetés

A Valve ígéretei alapján a Steam Deck Docking Stationnel a készüléket egyszerűen lehet televízióra és monitorra kötni, illetve ezeken keresztül még a konzol töltése is lehetséges. Ennek köszönhetően a Steam Deck használata kényelmesebbé válna, a kábeles megoldással pedig növekedne a Steam Deck használati ideje is, amely már nem függene a 2-8 órát bíró akkumulátortól.

A vállalat hivatalos bejelentése alapján több gyártó létesítményét is ideiglenesen be kellett zárni a koronavírus miatti korlátozások miatt, így a gyártási folyamatok lényegesen lelassultak. A Valve egyelőre nem tudott meghatározni várható megjelenési dátumot, viszont a cég illetékesi igyekeznek, hogy a Steam Deck dokkoló elérhetőségét a körülményekhez képest ne kelljen sokáig halasztani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.